Pz4 mąka do pizzy o długim czasie wzrostu 10-20 godz. 5 kg

36,36 zł

(0,73 zł za 100 g)

Brutto
Obecnie: 5 osób ogląda ten produkt

Mąka mocna, do przygotowania ciasta na pizzę. Charakteryzuje się długim czasem wyrastania (10-20 godzin) W 325. Zastosowanie: doskonała do przygotowywania chrupiącej pizzy, której ciasto może wyrastać w dłuższym czasie (10-20 godzin) w zależności od temperatury w jakiej wyrasta (jeżeli wyrastanie następuje w miejscu chłodnym potrzebne jest więcej czasu a jeżeli w miejscu ciepłym to ciasto wyrasta szybciej) oraz ilości  zastosowanych drożdży.

Pośpiesz się! Tylko 103 szt. w magazynie!
Ilość
0

Mąka mocna, do przygotowania ciasta na pizzę. Charakteryzuje się długim czasem wyrastania (10-20 godzin) W 325. Zastosowanie: doskonała do przygotowywania chrupiącej pizzy, której ciasto może wyrastać w dłuższym czasie (10-20 godzin) w zależności od temperatury w jakiej wyrasta (jeżeli wyrastanie następuje w miejscu chłodnym potrzebne jest więcej czasu a jeżeli w miejscu ciepłym to ciasto wyrasta szybciej) oraz ilości  zastosowanych drożdży.

Pz4 mąka do pizzy o długim czasie wzrostu 10-20 godz.

Marka: MOLINO SPADONI

Gramatura/Pojemność: 5000 g

77/01/19

Opis

Gramatura/Pojemność
5000 g

Specyficzne kody

Pz4 mąka do pizzy o długim...

36,36 zł