Filety anchois w oleju słonecznikowym 80 g
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu. Dostępna w małych słoiczkach, dla zakonserwowania rybki zanurzone są w zalewie z oleju słonecznikowego. Anchois to popularny składnik sałatek, dodatek do pizzy, a także świetna baza...
Tuńczyk w oliwie z oliwek (żółtopłetwy) puszka 1 kg
Tuńczyk żółtopłetwy w zalewie z oliwy z oliwek z charakterystycznym chudym, jasnym mięsem.
Tuńczyk w oliwie z oliwek. Puszka 1,73 kg
Jest to rodzaj tuńczyka najlepiej znanego wśród włoskich konsumentów. Smakowite i delikatne mięso, o niskiej zawartości tłuszczu. Po ugotowaniu staje się jasnoróżowe. Sprzedawane w puszkach.
Rozdrobniony Tuńczyk w oleju słonecznikowym. Saszetka 1 kg
Mięso tuńczyka o barwie jasnoczerwonej, o średniej teksturze i niskiej zawartości tłuszczu. Mięso rozdrobnione zanurzone w oleju słonecznikowym.
Filety Anchois w oleju słonecznikowym 740 g
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu. Dostępna w małych słoiczkach, dla zakonserwowania rybki zanurzone są w zalewie z oleju słonecznikowego. Anchois to popularny składnik sałatek, dodatek do pizzy, a także świetna baza...