Filety anchois w oleju słonecznikowym 80 g
(15,18 zł za 100 g)
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu. Dostępna w małych słoiczkach, dla zakonserwowania rybki zanurzone są w zalewie z oleju słonecznikowego.
Anchois to popularny składnik sałatek, dodatek do pizzy, a także świetna baza past rybnych i mięsnych farszów. W krajach basenu Morza Śródziemnego serwowane z oliwkami.
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu. Dostępna w małych słoiczkach, dla zakonserwowania rybki zanurzone są w zalewie z oleju słonecznikowego. Anchois to popularny składnik sałatek, dodatek do pizzy, a także świetna baza past rybnych i mięsnych farszów. W krajach basenu Morza Śródziemnego serwowane z oliwkami.
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Marka: MEDUSA
Gramatura/Pojemność: 80 g