Przekąski

Aktywne filtry

Mix deserowy Panna Cotta 1 kg

Cena 67,11 zł

Panna Cotta – bardzo wydajny produkt, który zaspokoi najbardziej wymagające podniebienia. Można go podawać z gorącą polewą czekoladową i udekorować owocami leśnymi. Dla zróżnicowania smaku, przed włożeniem do formy, można dodać np. polewę kawową lub miętową.  

Krem Biscoff Crunchy 190 g

Cena 14,80 zł

W odróżnieniu od wersji podstawowej, krem Crunchy charakteryzuje się dużą zawartością pokruszonych ciastek. Tekstura tego produktu jest zwarta i chrupiąca. Krem idealnie sprawdza się na ciepłym toście, klasycznej kajzerce, croissancie, na naleśniku, na racuszkach, gofrach, ciasteczkach,...

Annas ciastka pomarańczowe 150 g

Cena 9,48 zł

Tradycyjne szwedzkie ciasteczka korzenne o smaku pomarańczy, których receptura jest starannie strzeżoną tajemnicą. Zawierają tradycyjne przyprawy takie jak: cynamon, imbir i goździki. Idealne ze szklanką mleka bądź filiżanką kawy!

Krem Biscoff Smooth 200 g

Cena 14,80 zł

Krem ciasteczkowy został wykonany z karmelowych herbatników Lotus. Krem idealnie sprawdza się na ciepłym toście, klasycznej kajzerce, croissancie, na naleśniku, na racuszkach, gofrach, ciasteczkach, herbatnikach, krakersach, z owocami i z lodami. Świetna alternatywa dla masła orzechowego i kremu...

Annas ciastka cappuccino 150 g

Cena 9,48 zł

Tradycyjne szwedzkie ciasteczka korzenne o smaku kawy cappuccino, których receptura jest starannie strzeżoną tajemnicą. Zawierają tradycyjne przyprawy takie jak: cynamon, imbir i goździki. Idealne ze szklanką mleka bądź filiżanką kawy!

Cantuccini z migdałami 175 g

Cena 14,74 zł

Cantuccini Sapori to niepowtarzalne, podwójnie upieczone herbatniki wg toskańskiej receptury Zawierają migdały (20%) w połączeniu z delikatną nutą wanilii i cytrusów. Chrupiąca rozkosz, która pobudza zmysły! Świeże jajka, świeże mleko, migdały, cukier i miód to sekrety tradycyjnej receptury,...

Ciastka Biscoff 250 g

Cena 9,74 zł

Oryginalne belgijskie herbatniki. Biscoff to pyszne karmelizowane ciasteczka o lekko korzennym smaku. Idealnie sprawdzą się jako dodatek do kawy, czy herbaty oraz jako samodzielna przekąska. Technika pieczenia „karmelizacja cukru” jest kluczem do uzyskania jego specyficznego smaku.

Annas ciastka migdałowe 150 g

Cena 9,48 zł

Tradycyjne szwedzkie ciasteczka korzenne o smaku migdałowym, których receptura jest starannie strzeżoną tajemnicą. Zawierają tradycyjne przyprawy takie jak: cynamon, imbir i goździki. Idealne ze szklanką mleka bądź filiżanką kawy!

Tortillas „ Mexican Style” 4x60 g

Cena 10,75 zł

Klasyczne tortille idealne do nadziewania i przygotowywania według ulubionych meksykańskich przepisów. Łatwo się zawija i nigdy się nie kruszy. dla wegetarian bez oleju palmowego bez tłuszczy zwierzęcych bez mleka i produktów mleko-pochodnych.

Cantuccini z czekoladą 175 g

Cena 14,74 zł

Kruche ciasteczka z kawałakami czekolady od Sapori. Bryłki ciemnej czekolady (22,5%) łączą się z klasyczną recepturą Cantuccini, tworząc niezrównaną kombinację. Kruchość ciasta łączy się z pełnym, intensywnym smakiem czekolady, tworząc wachlarz smaków i faktur. Znakomita interpretacja toskańskiej...

Ciastka Biscoff 125 g

Cena 5,02 zł

Oryginalne belgijskie herbatniki. Biscoff to pyszne karmelizowane ciasteczka o lekko korzennym smaku. Idealnie sprawdzą się jako dodatek do kawy, czy herbaty oraz jako samodzielna przekąska. Technika pieczenia „karmelizacja cukru” jest kluczem do uzyskania jego specyficznego smaku.

Annas ciastka imbirowe 150 g

Cena 9,48 zł

Tradycyjne szwedzkie ciasteczka korzenne o smaku imbiru, których receptura jest starannie strzeżoną tajemnicą. Zawierają tradycyjne przyprawy takie jak: cynamon, imbir i goździki. Idealne ze szklanką mleka bądź filiżanką kawy!

Grissini Crocchini Mignon solone 150 g

Cena 8,81 zł

CROCCHINI MIGNON – smaczne, chrupiące, lekkie Crocchini Mignon o smaku pizzy, z rozmarynem, solone i z sezamem wyprodukowane są według własnej receptury Roberto. Posiadają naturalne składniki. Idealnie pasują jako przekąska.

Riccarelli z migdałami 120 g

Cena 19,10 zł

Ricciarelli to słodycze, które po raz pierwszy pojawiły się w Sienie w połowie XV wieku. Wykonane są z drobno zmielonej pasty migdałowej aby nadać produktowi miękką i jedwabistą strukturę. Spożywane są głównie na Boże Narodzenie. Ricciarelli Sapori wyróżniają się: autentyczność przepisu,...