Riccarelli z migdałami 120 g
(15,92 zł za 100 g)
Ricciarelli to słodycze, które po raz pierwszy pojawiły się w Sienie w połowie XV wieku. Wykonane są z drobno zmielonej pasty migdałowej aby nadać produktowi miękką i jedwabistą strukturę. Spożywane są głównie na Boże Narodzenie. Ricciarelli Sapori wyróżniają się: autentyczność przepisu, wykorzystującego wyłącznie migdały premium (słodkie i gorzkie) unikalny proces produkcji wykorzystujący czarne kamienne wałki do przetwarzania migdałów nieodparta miękkość produktu.
Ricciarelli to słodycze, które po raz pierwszy pojawiły się w Sienie w połowie XV wieku. Wykonane są z drobno zmielonej pasty migdałowej aby nadać produktowi miękką i jedwabistą strukturę. Spożywane są głównie na Boże Narodzenie. Ricciarelli Sapori wyróżniają się: autentyczność przepisu, wykorzystującego wyłącznie migdały premium (słodkie i gorzkie) unikalny proces produkcji wykorzystujący czarne kamienne wałki do przetwarzania migdałów nieodparta miękkość produktu.
Riccarelli z migdałami
Marka: SAPORI
Gramatura/Pojemność: 120 g