Tortellini z szynką Prosciutto Crudo 250g
Makaron jajeczny z mąki durum z szynką prosciutto crudo Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji konserwujących Dzięki szczególnej obróbce naturalnej, jaką jest suszenie, tortellini Pagani mogą być przechowywane przez długi okres (12 m-cy). Tortellini Pagani charakteryzują się świetną wydajnością...
Makaron Spaghetti 500 g
Makaron Festaiola Tagliolini wstążki 250 g
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana Kronos), do makaronu dodawane są wyłącznie świeże jaja W PROPORCJI 6 JAJ NA 1 KG MĄKI. Dzięki takiej proporcji składników makaron charakteryzuje się wyjątkowym, delikatnym smakiem.
Makaron Specialita' Tagliatelle Mezzane 500 g
Makaron wstążki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju...
Makaron Spaghettini nitki 500 g
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura,...
Tortellini z trzema serami 250g
Makaron jajeczny z mąki durum z 3 serami Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji konserwujących. Tortellini z 3 serami to propozycja o bogatym smaku, w nadzieniu zostały połączone delikatność ricotty, ostrość sera owczego pecorino romano z wyrazistością grana padano. Dzięki szczególnej obróbce...
Makaron Pennette Rigate 500 g
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura,...
Makaron Festaiola Paglia Fieno 250 g
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana Kronos), do makaronu dodawane są wyłącznie świeże jaja W PROPORCJI 6 JAJ NA 1 KG MĄKI. Dzięki takiej proporcji składników makaron charakteryzuje się wyjątkowym, delikatnym smakiem.
Makaron Spaghetti 500 g
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura,...
Makaron Linguine Bio 500 g
Ekologiczny makaron pełnoziarnisty otrzymywany wyłącznie poprzez zmielenie 100% włoskiej ekologicznej pszenicy. Produkt posiada Unijne logo produkcji ekologicznej (zielony liść) Produkt certyfikowany przez organ kontrolny ICEA, promujący rolnictwo ekologiczne we Włoszech
Makaron Festaiola Tagliatelle 250 g
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana Kronos), do makaronu dodawane są wyłącznie świeże jaja W PROPORCJI 6 JAJ NA 1 KG MĄKI. Dzięki takiej proporcji składników makaron charakteryzuje się wyjątkowym, delikatnym smakiem.
Makaron Linguine 500 g
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura,...
Makaron Spaghetti Bio 500 g
Ekologiczny makaron pełnoziarnisty otrzymywany wyłącznie poprzez zmielenie 100% włoskiej ekologicznej pszenicy. Produkt posiada Unijne logo produkcji ekologicznej (zielony liść) Produkt certyfikowany przez organ kontrolny ICEA, promujący rolnictwo ekologiczne we Włoszech
Makaron Festaiola Fettuccine 250 g
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana Kronos), do makaronu dodawane są wyłącznie świeże jaja W PROPORCJI 6 JAJ NA 1 KG MĄKI. Dzięki takiej proporcji składników makaron charakteryzuje się wyjątkowym, delikatnym smakiem i doskonałą przyczepnością do sosu.
Makaron Bucatini 500 g
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura,...
Tortellini z grzybami (borowiki) 250 g
Makaron jajeczny z mąki durum z serem i borowikami Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji konserwujących. Klasyczna odmiana nadziewanych tortellini, wzbogacona dodatkiem borowików. Dzięki szczególnej obróbce naturalnej, jaką jest suszenie, tortellini Pagani mogą być przechowywane przez długi...
Makaron Penne Rigate 500 g
Ekologiczny makaron pełnoziarnisty otrzymywany wyłącznie poprzez zmielenie 100% włoskiej ekologicznej pszenicy. Produkt posiada Unijne logo produkcji ekologicznej (zielony liść) Produkt certyfikowany przez organ kontrolny ICEA, promujący rolnictwo ekologiczne we Włoszech
- Obecnie brak na stanie
Makaron Festaiola Pappardelle 250 g
Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana Kronos), do makaronu dodawane są wyłącznie świeże jaja W PROPORCJI 6 JAJ NA 1 KG MĄKI. Dzięki takiej proporcji składników makaron charakteryzuje się wyjątkowym, delikatnym smakiem i doskonałą przyczepnością do...
Makaron Eliche świderki 500 g
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w...
Tortellini z szynką Prosciutto Crudo Tricolori 250g
Trzykolorowy makaron jajeczny z mąki durum z szynką prosciutto crudo Gotowy w 14 minut Nie zawiera substancji konserwujących. Wesoła odmiana tradycyjnego makaronu: kolor żółty to zwykłe ciasto makaronowe, ciasto makaronowe w kolorze czerwonym powstało dzięki dodaniu pomidorów, a kolor zielony...
Festaiola Tortellini z szynką Prosciutto Crudo i serem Grana Padano 250 g
Tortellini to małe pierożki nadziewane szynką prosciutto crudo i serem grana padano. Idealne jako dodatek do rosołu.
Makaron Eliche Tricolori świderki w trzech kolorach 500 g
Makaron w kształcie świderka. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w...
Makaron Farfalle kokardki 500 g
Makaron w kształcie kokardki. Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w...
Makaron Tortiglioni rurki 500 g
Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura,...