Makaron Cellentani spirala 500 g

9,18 zł

(1,84 zł za 100 g)

Brutto
Obecnie: 5 osób ogląda ten produkt

Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura, doświadczenie Agnesi, powolne suszenie jak nakazuje tradycja (15 godzin powolnego suszenia dla Spaghetti Agnesi), wszystko to jest fundamentalne dla zatrzymania wartości odżywczych, pełnego i bogatego smaku pszenicy i odpowiedniej sprężystości w gotowaniu.

Pośpiesz się! Tylko 100 szt. w magazynie!
Ilość
0

Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura, doświadczenie Agnesi, powolne suszenie jak nakazuje tradycja (15 godzin powolnego suszenia dla Spaghetti Agnesi), wszystko to jest fundamentalne dla zatrzymania wartości odżywczych, pełnego i bogatego smaku pszenicy i odpowiedniej sprężystości w gotowaniu.

Makaron Cellentani spirala

Marka: AGNESI

Gramatura/Pojemność: 500 g

13/12/69

Opis

Gramatura/Pojemność
500 g

Specyficzne kody

Makaron Cellentani spirala...

9,18 zł