Tuńczyk w oliwie z oliwek (żółtopłetwy) puszka 1 kg
- Obecnie brak na stanie
(14,12 zł za 100 g)
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu. Dostępna w małych słoiczkach, dla zakonserwowania rybki zanurzone są w zalewie z oleju słonecznikowego. Anchois to popularny składnik sałatek, dodatek do pizzy, a także świetna baza past rybnych i mięsnych farszów. W krajach basenu Morza Śródziemnego serwowane z oliwkami.
Filety Anchois w oleju słonecznikowym
Marka: MEDUSA
Gramatura/Pojemność: 740 g
Odkryj niezwykły smak przetworów z sardeli zanurzonych w oleju słonecznikowym dzięki filetom Anchois marki Medusa. Wyjątkowe, charakterystyczne aromaty Morza Śródziemnego przeniosą Cię w podróż kulinarną, która zaspokoi najbardziej wymagających smakoszy. Słoik o pojemności 740 g pozwoli cieszyć się tym smakiem przez dłuższy czas.
Filety Anchois w oleju słonecznikowym Medusa to nie tylko smakowita przekąska, ale również doskonały składnik wielu potraw. Wykorzystaj je jako dodatek do sałatek, pizzy czy bazę dla past rybnych i mięsnych farszów. Bogactwo smaku sprawi, że Anchois Medusa stanie się nieodłącznym elementem Twojej kuchni.
Anchois, małe tłuste rybki, są źródłem wartościowych kwasów omega-3, które wpływają korzystnie na zdrowie serca i układu krążenia. Wybierając filety Anchois Medusa w oleju słonecznikowym, zyskujesz nie tylko wyśmienity smak, ale także zdrowy dodatek do swojej diety.
Medusa to marka oferująca produkty najwyższej jakości, inspirowane tradycyjną kuchnią basenu Morza Śródziemnego. Wybierając produkty Medusa, stawiasz na autentyczny smak, jakość i satysfakcję, które docenią nawet najbardziej wymagający smakosze.
Nie czekaj dłużej, odkryj smak filetów Anchois Medusa w oleju słonecznikowym. Dodaj 740 g tego wyjątkowego produktu do swojego koszyka i przenieś się w kulinarną podróż do serca Morza Śródziemnego, ciesząc się smakiem, który zadowoli każde podniebienie.
Filety Anchois w oleju słonecznikowym
Marka: MEDUSA
Gramatura/Pojemność: 740 g