Mąka Focaccia Forte Typ 00 5 kg

40,60 zł

(0,81 zł za 100 g)

Brutto
Obecnie: 5 osób ogląda ten produkt

Mąka z pszenicy miękkiej typ 00

W 330

P / L 0,60

Mocna mąka do przygotowania włoskiej focaccia. Wysoka zwartość białka (13%) umożliwia „garowanie” do 12 godzin w temperaturze pokojowej lub 48 godzin w lodówce. Idealna do focaccia klasycznej (liguryjskiej) lub pugliese.

Pośpiesz się! Tylko 99 szt. w magazynie!
Ilość
0

Mąka z pszenicy miękkiej typ 00

W 330

P / L 0,60

Mocna mąka do przygotowania włoskiej focaccia. Wysoka zwartość białka (13%) umożliwia „garowanie” do 12 godzin w temperaturze pokojowej lub 48 godzin w lodówce. Idealna do focaccia klasycznej (liguryjskiej) lub pugliese.

Mąka Focaccia Forte Typ 00

Marka: MOLINO DALLAGIOVANNA

Gramatura/Pojemność: 5000 g

77/02/07

Opis

Gramatura/Pojemność
5000 g

Specyficzne kody

Mąka Focaccia Forte Typ 00...

40,60 zł