Karczochy krojone na 4 części w oleju słonecznikowym, czosnku i natce 1,7 kg
(4,71 zł za 100 g)
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć, nadziewać, piec, podawać z rozpuszczonym masłem, sosami na gorąco (z sosem holenderskim) lub na zimno (z sosem winegret). We Włoszech młode główki kwiatowe po ugotowaniu zalewa się oliwą i przechowuje. Karczochy również można konserwować w puszkach.
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć, nadziewać, piec, podawać z rozpuszczonym masłem, sosami na gorąco (z sosem holenderskim) lub na zimno (z sosem winegret). We Włoszech młode główki kwiatowe po ugotowaniu zalewa się oliwą i przechowuje. Karczochy również można konserwować w puszkach.
Karczochy krojone na 4 części w oleju słonecznikowym, czosnku i natce
Marka: MENU'
Gramatura/Pojemność: 1700 g