Karczochy całe w solance (30/40) 2,5 kg
(3,85 zł za 100 g)
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć, nadziewać, piec, podawać z rozpuszczonym masłem, sosami na gorąco (z sosem holenderskim) lub na zimno (z sosem winegret). We Włoszech młode główki kwiatowe po ugotowaniu zalewa się oliwą i przechowuje. Karczochy również można konserwować w puszkach.
Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć, nadziewać, piec, podawać z rozpuszczonym masłem, sosami na gorąco (z sosem holenderskim) lub na zimno (z sosem winegret). We Włoszech młode główki kwiatowe po ugotowaniu zalewa się oliwą i przechowuje. Karczochy również można konserwować w puszkach.
Karczochy całe w solance (30/40)
Marka: MENU'
Gramatura/Pojemność: 2500 g