Karczochy całe w solance (30/40) 2,5 kg

91,57 zł

(3,66 zł za 100 g)

Brutto
Obecnie: 5 osób ogląda ten produkt

Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć, nadziewać, piec, podawać z rozpuszczonym masłem, sosami na gorąco (z sosem holenderskim) lub na zimno (z sosem winegret). We Włoszech młode główki kwiatowe po ugotowaniu zalewa się oliwą i przechowuje. Karczochy również można konserwować w puszkach.  

Pośpiesz się! Tylko 100 szt. w magazynie!
Ilość
0

Karczochy - Jadalną częścią karczocha są mięsiste końce łuskowatych okryw kwiatostanu oraz jego dno. Można je gotować, smażyć, nadziewać, piec, podawać z rozpuszczonym masłem, sosami na gorąco (z sosem holenderskim) lub na zimno (z sosem winegret). We Włoszech młode główki kwiatowe po ugotowaniu zalewa się oliwą i przechowuje. Karczochy również można konserwować w puszkach.  

Karczochy całe w solance (30/40)

Marka: MENU'

Gramatura/Pojemność: 2500 g

23/23/49

Opis

Gramatura/Pojemność
2500 g

Specyficzne kody

Karczochy całe w solance...

91,57 zł