Mąka Nobilgrano Typ 0 Pizza 10 kg

75,64 zł

(0,76 zł za 100 g)

Brutto
Obecnie: 5 osób ogląda ten produkt

Mąka z pszenicy miękkiej typ 00

W 340

P / L 0,55

Idealny uniwersalna mąka Typ 0. Dzięki wysokiej zawartości białka umożliwia bezpieczne „garowanie” w temperaturze pokojowej do 12 godzin lub do 48 godzin w lodówce.

Nadaje się nie tylko do klasycznej pizzy, ale również do produktów blach.

Pośpiesz się! Tylko 100 szt. w magazynie!
Ilość
0

Mąka z pszenicy miękkiej typ 00

W 340

P / L 0,55

Idealny uniwersalna mąka Typ 0. Dzięki wysokiej zawartości białka umożliwia bezpieczne „garowanie” w temperaturze pokojowej do 12 godzin lub do 48 godzin w lodówce.

Nadaje się nie tylko do klasycznej pizzy, ale również do produktów blach.

Mąka Nobilgrano Typ 0 Pizza

Marka: MOLINO DALLAGIOVANNA

Gramatura/Pojemność: 10000 g

77/02/04

Opis

Gramatura/Pojemność
10000 g

Specyficzne kody

Mąka Nobilgrano Typ 0 Pizza...

75,64 zł