Mąka Napoletana 2.0 Avpn Typ 0 25 kg

163,51 zł

(0,65 zł za 100 g)

Brutto
Obecnie: 5 osób ogląda ten produkt

Mąka z pszenicy miękkiej typ 0

W 310

P / L 0,60

Mąka prawdziwych pizzaiolo. Idealna dla podkreślenia doskonałości Pizzy Neapolitańskiej: doskonale rozwinięty i puszysty brzeg, miękkie, elastyczne i łatwe do pracy ciasto zapewniające idealny wypiek. Grubsze mielenie (typ 0) powoduje, że ciasto w połączeniu z pomidorami, mozzarellą i oliwą jeszcze bardziej podkreśla unikalność Pizzy Neapolitańskiej. Dla prawdziwych profesjonalistów.

Mąka rekomendowana przez AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) do wypieku autentycznej Pizzy Neapolitańskiej.

Pośpiesz się! Tylko 100 szt. w magazynie!
Ilość
0

Mąka z pszenicy miękkiej typ 0

W 310

P / L 0,60

Mąka prawdziwych pizzaiolo. Idealna dla podkreślenia doskonałości Pizzy Neapolitańskiej: doskonale rozwinięty i puszysty brzeg, miękkie, elastyczne i łatwe do pracy ciasto zapewniające idealny wypiek. Grubsze mielenie (typ 0) powoduje, że ciasto w połączeniu z pomidorami, mozzarellą i oliwą jeszcze bardziej podkreśla unikalność Pizzy Neapolitańskiej. Dla prawdziwych profesjonalistów.

Mąka rekomendowana przez AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) do wypieku autentycznej Pizzy Neapolitańskiej.

Mąka Napoletana 2.0 Avpn Typ 0

Marka: MOLINO DALLAGIOVANNA

Gramatura/Pojemność: 25000 g

77/02/02

Opis

Gramatura/Pojemność
25000 g

Specyficzne kody

Mąka Napoletana 2.0 Avpn...

163,51 zł