• -10%
  • Zniżka 10%

Pz4 mąka do pizzy o długim czasie wzrostu 10-20 godz. 25 kg

152,97 zł

(0,61 zł za 100 g)

169,97 zł
Brutto
Obecnie: 5 osób ogląda ten produkt

Mąka mocna, do przygotowania ciasta na pizzę. Charakteryzuje się długim czasem wyrastania (10-20 godzin) W 325. Zastosowanie: doskonała do przygotowywania chrupiącej pizzy, której ciasto może wyrastać w dłuższym czasie (10-20 godzin) w zależności od temperatury w jakiej wyrasta (jeżeli wyrastanie następuje w miejscu chłodnym potrzebne jest więcej czasu a jeżeli w miejscu ciepłym to ciasto wyrasta szybciej) oraz ilości  zastosowanych drożdży.

Pośpiesz się! Tylko 94 szt. w magazynie!
Ilość
0

Mąka mocna, do przygotowania ciasta na pizzę. Charakteryzuje się długim czasem wyrastania (10-20 godzin) W 325. Zastosowanie: doskonała do przygotowywania chrupiącej pizzy, której ciasto może wyrastać w dłuższym czasie (10-20 godzin) w zależności od temperatury w jakiej wyrasta (jeżeli wyrastanie następuje w miejscu chłodnym potrzebne jest więcej czasu a jeżeli w miejscu ciepłym to ciasto wyrasta szybciej) oraz ilości  zastosowanych drożdży.

Pz4 Mąka Do Pizzy O Długim Czasie Wzrostu 10-20 Godz.

Marka: MOLINO SPADONI

Gramatura/Pojemność: 25000 g

77/01/09

Opis

Gramatura/Pojemność
25000 g

Specyficzne kody

Pz4 mąka do pizzy o długim...

169,97 zł 152,97 zł